П`ятниця, 26.04.2024, 01:29
Сайт Старокостянтинівського міського методичного кабінету
Головна » 2015 » Травень » 28 » Свято останнього дзвінка
10:31
Свято останнього дзвінка
Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!

   З теплом травневих днів нерозривно пов’язане чудове свято – Свято останнього дзвінка, яке є подією державного значення. Адже майбутнє України ми найперше поєднуємо з розвитком освіти. Від того, яким увіллється у виробничий, творчий процес молоде покоління, вирішальною мірою залежатиме і доля кожного випускника, і доля країни.

   День останнього дзвінка - особливе та символічне свято, яке знаменує завершення кропіткої праці, що тривала протягом навчального року. Сьогодні маємо можливість підбити підсумки роботи, порадіти успіхам та досягненням наших учнів. Для більшості з них останній дзвоник – це прихід веселих літніх канікул, що дасть змогу відпочити, загартувати себе, набратись сил і здоров’я. А для випускників – це початок дороги у нове, доросле, самостійне життя. Нехай школа завжди зігріває серця випускників приємним спогадом про дитинство і юність, де вони вперше пережили радість перемог, відчули мудрість наук, загартували характер і навчилися відповідальності.

   Сьогодні маємо ще одну нагоду низько вклонитися вчителям, які не тільки озброюють учнів знаннями, а й формують їх духовно і фізично, прищеплюють життєві принципи. В численних конкурсах, оглядах, олімпіадах, змаганнях цього начального року Старокостянтинів знову серед найкращих. Висловлюємо глибоку вдячність усім педагогам, батьківській громадськості за самовіддану працю, високий професіоналізм, належну підтримку, безмежні любов та терпіння, даровані дітям.

   Зичимо всім, причетним до свята, надії та вдячності, довголіття, великих життєвих сил, творчого піднесення в роботі та навчанні, сімейного затишку.

   Нехай останній дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день.

З повагою:

Начальник управління освіти
виконавчого комітету Старокостянтинівської міської ради                                    А. П. Пасічник
Голова МК профспілки працівників освіти                                                          С. Ф. Прокопчук

 

Категорія: Привітання | Переглядів: 352 | Додав: amawa
Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Підсумкові контрольні у 5-8 класах - це ...
Всього відповідей: 108
Категорії розділу
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024