Субота, 20.04.2024, 10:35
Сайт Старокостянтинівського міського методичного кабінету
Головна » 2012 » Серпень » 16 » Нові стандарти - нова школа
14:28
Нові стандарти - нова школа
Освітяни Старокостянтинова беруть участь
у Всеукраїнській акції "Нові стандарти – нова школа"

Напередодні нового навчального року в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа» з метою вивчення стану готовності навчальних закладів м.Хмільника та Хмільницького району Вінницької області до впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти 15 серпня 2012 року у м.Хмільнику працювала делегація із м.Старокостянтинова у складі начальника управління освіти виконавчого комітету Щербань Н.М., завідувача методичного кабінету Драчука А.В., методиста методичного кабінету з початкової освіти Собченко Л.І.

У виконавчому комітеті Хмільницької міської ради гостей вітав перший заступник міського голови Дреженков П.О., який ознайомив присутніх із діяльністю міської влади щодо підготовки закладів освіти до нового навчального року та зміцнення їх матеріальної бази.
Під час візиту гості ознайомилися з досвідом роботи відділу освіти Хмільницької РДА, який очолює Жук А.А.
Також відбулася робоча зустріч щодо обміну досвідом роботи з питання впровадження нового Державного стандарту початкової школи з начальником управління освіти Хмільницької міської ради Коведою Г.І., яка розповіла про матеріально-технічну базу для навчання та виховання молодших школярів, про педагогіку співробітництва, що допомагає кожному вихованцю утвердитися як особистості у дитячому колективі.
Освітяни м.Старокостянтинова, відвідавши Уланівську ЗОШ І-ІІІ ступенів, загальноосвітні школи І-ІІІ ступенів №3 та №4, ДНЗ №7 "Ромашка", побачили, що заклади освіти Хмільниччини готові до впровадження нового Державного стандарту початкової загальної освіти.
Підводячи підсумки обміну досвідом в рамках Всеукраїнської акції «Нові стандарти – нова школа», начальник управління освіти Коведа Г.І. та начальник відділу освіти Хмільницької РДА Жук А.А. відмітили, що одним із стратегічних завдань, які реалізуються у Вінницькій області, є створення умов для формування освіченої, творчої особистості громадянина. У життєдіяльності сучасної освітньої галузі області спостерігається тенденція до оновлення, прагнення педагогів до пошуку якісно нових освітніх технологій. Зазначено, що за останні роки вдалося оптимізувати і розвинути мережу загальноосвітніх навчальних закладів таким чином, щоб задовольнити освітні потреби дітей і підлітків.
Представники Старокостянтинова зацікавилися досвідом освітян Хмільника з питань організації фінансування розвитку шкіл та ДНЗ, інших актуальних питань.
Під час засідання круглого столу делегації обмінялися позитивним враженнями від зустрічі, підкресливши важливість зазначеної акції для обох сторін. Адже саме така форма обміну досвіду є ефективною і дієвою.

Л.І.Собченко, методист методичного кабінету

Переглядів: 536 | Додав: EGA
Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Серпень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наше опитування
Підсумкові контрольні у 5-8 класах - це ...
Всього відповідей: 108
Категорії розділу
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024