Четвер, 02.05.2024, 03:05
Сайт Старокостянтинівського міського методичного кабінету
Головна » 2020 » Травень » 29 » Дорогі школярі, випускники! Шановні вчителі та батьки!
15:34
Дорогі школярі, випускники! Шановні вчителі та батьки!

З теплом сонячних травневих днів нерозривно пов’язане чудове шкільне Свято останнього дзвоника. Завершення навчального року для наймолодших та учнів середніх класів знаменується не тільки гарними оцінками, а й початком улюблених канікул. Прийшла пора дітям, вчителям, батькам добре відпочити, набратися духовних і фізичних сил після наполегливої спільної праці на нелегкому шляху в Країні Знань. Нехай для всіх вас літній відпочинок буде радісним, безтурботним та цікавим, сповненим яскравих вражень та мандрівок.

   Традиційно хвилюючі почуття переповнюють випускників, які сьогодні прощаються зі школою та стартують у незвідане самостійне життя. Попереду – великі перспективи практичної реалізації набутих знань, опанування обраного фаху, вершин і досягнень дорослого та нелегкого життєвого шляху.

    Отож вам, дорогі юнаки та дівчата, бажаємо непохитної віри у себе, лише власним розумом та власними руками творити своє майбутнє, будувати цивілізовану українську державу. Будьте успішними, гідними і наполегливими у здійсненні поставленої мети. Адже саме від ваших ідей, бажання творити і працювати залежить майбутнє України. Вірте в себе, будьте небайдужими, добрими та чесними людьми!

Шановні вчителі, дякуємо вам за вашу самовіддану працю, за турботу і знання, які ви віддаєте своїм вихованцям, за вічний неспокій, невпинний творчий пошук та педагогічну мудрість. Бажаємо вам здоров’я, життєвих сил  і натхнення. Щиро зичимо, аби вогонь творчості та любові до власної професії ніколи не полишав ваших сердець, а всі майбутні задуми та справи повнились світлом, красою і добром!

Висловлюємо глибоку вдячність батькам за невтомну працю, належну підтримку, безмежні любов та терпіння, даровані дітям.

    Тож вітаємо всіх із святом останнього дзвоника, з успішним закінченням ще одного шкільного року, який навчив працювати онлайн, кожному подарував нові знання та  враження, нові думки і почуття!   

   Нехай  віртуальний шкільний дзвоник пролунає в кожному серці радісним настроєм, вірою у завтрашній день, надією життєвих гараздів і успіхів!


 

Категорія: Привітання | Переглядів: 14 | Додав: amawa
Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Травень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Підсумкові контрольні у 5-8 класах - це ...
Всього відповідей: 108
Категорії розділу
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024