Четвер, 25.04.2024, 11:22
Сайт Старокостянтинівського міського методичного кабінету
Головна » Привітання
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 10 »

Шановні працівники закладів дошкільної освіти !
Сердечно вітаємо із Всеукраїнським Днем дошкілля працівників дошкільних закладів міста та всіх, хто причетний до виховання підростаючого покоління! Професія працівника дошкільної освіти вимагає глибокої самовіддачі, значного терпіння та нескінченної любові до своєї справи.

Виховання дітей на початку їхнього життєвого шляху – не просте завдання, але від його успішного вирішення залежить майже наше майбутнє.

Нехай Ваша доброта і педагогічна майстерність перетворять кожен день вихованців на день радості і щастя!

Щастя, гараздів, легкої долі,

І здобутків професійних всім доволі.

А ще – ніжності і чар, немов в дитинстві.

І емоцій від професії барвистих!

... Читати далі »

Категория: Привітання | Просмотров: 162 | Добавил: amawa | Дата: 25.09.2017

Дорогі першокласники, учні загальноосвітніх навчальних закладів міста!

Шановні батьки та педагоги!

         Знову ранок першого вересневого дня повниться мелодійними звуками шкільного дзвоника. Знову вулиці міст і сіл розквітають від дитячого щебету, юнацьких посмішок та чарівної хуртовини осінніх айстр. Ностальгічні погляди дорослих, душевний щем, смуток і радість – переплелися разом. Це наш край, наша держава зустрічають День знань - справжнє всенародне свято мудрості, доброти і людяності.

        У цей святковий день  зичу Вам здоров’я і невичерпних сил, ентузіазму у втіленні планів і творчих задумів. Хай у родині Вашій панує з ... Читати далі »

Категория: Привітання | Просмотров: 396 | Добавил: amawa | Дата: 30.08.2017

Дорогі учні! Шановні вчителі, батьки!

Традиційно разом із пахощами квітів і теплим травневим вітром у гості до нас приходить хвилююча подія – Свято останнього дзвінка, яке має й державне значення, й не оминає жодної оселі, адже ми всі були або є причетні до великої родини, що зветься українською школою. Майбутнє держави  ми найперше поєднуємо з розвитком освіти. Від того, наскільки гармонійно увіллється у виробничий, творчий процес молоде покоління, вирішальною мірою залежатиме і доля кожного громадянина,і доля країни.

День останнього дзвінка особливе та символічне свято, яке знаменує завершення кропіткої праці, що тривала протягом навчального року. Сьогодні  маємо можливість підбити підсумки роботи, порадіти успіхам та досягненням наших учнів. Для більшості з них останній дзвоник – це початок веселих літніх канікул, що дадуть змогу відпочит ... Читати далі »

Категория: Привітання | Просмотров: 230 | Добавил: amawa | Дата: 25.05.2017

З відчуттям глибокої радості і від щирого серця поздоровляємо Вас з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою. Нехай Чудо Воскресіння Христового надихає вас на добрі та праведні справи, а Пасхальне Свято стане для кожного початком нового життя - кращого і добрішого. Нехай до Вашої оселі завітають усі щедроти і благословення Господні, а хата Ваша під крилом у голуба миру весь час перебуває і не знає ані горя, ані злиднів. Всіх Вам земних благ!

Хай мир у серці Вашому панує.
Хай ангел Божий щастя Вам дарує.
Ісус Христос – здоров'я шле з небес.
Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

З повагою, завідувач методичного кабінету    Драчук А.В.

Категория: Привітання | Просмотров: 174 | Добавил: amawa | Дата: 13.04.2017

Шановні колеги!

          Прийміть найщиріші вітання з Новим роком та Різдвом Христовим!

Бажаємо Вам та Вашим родинам міцного здоров’я,

безмежного щастя, благополуччя, впевненості у своїх силах, оптимізму.

Нехай Новий рік стане для Вас роком творчої наснаги,

здійснення всіх життєвих сподівань, нових звершень та перемог.

Хай Новий рік буде роком чистих помислів і добрих справ.

Добра Вам, миру й злагоди в родинах…

 

З Новим роком і Різдвом Христовим!

З повагою, завідувач методичного кабінету& ... Читати далі »

Категория: Привітання | Просмотров: 233 | Добавил: amawa | Дата: 30.12.2016

14 жовтня Україна відзначає ще два славетних свята – День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Ці свята нерозривно пов’язані між собою, адже Божа Матір - це заступниця і покровителька наших козаків.

Цей день дорогий і близький для кожного з нас, адже упродовж багатьох років об'єднує різні покоління людей, почуття любові до рідної землі, прагнення миру і волі.
Від усього серця вітаємо  з цими знаменними святами всіх громадян України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров і живе дух наших героїчних попередників! Нехай Ваші сила та мужність завжди базуються на любові та підтримці рідних і близьких. І після будь-яких суперечок і баталій, які часто трапляються у повсякденному житті, вдома на вас завжди чекає затишок і мир.
Міцного здоров’я, успіхів та надійного тилу!

 

З по ... Читати далі »

Категория: Привітання | Просмотров: 264 | Добавил: amawa | Дата: 14.10.2016

 

В цей день професійного свята наше суспільство віддає данину шани подвижникам бібліотечної справи, людям, які присвятили своє життя служінню народу, книзі, знанням.

Сьогодні важко переоцінити роль цих культурно-просвітницьких осередків у збереженні та популяризації знань, накопичених людством, їх внесок у розвиток вітчизняної освіти, збагачення духовного потенціалу суспільства.

Задовольняючи наукові і культурні потреби громадян, бібліотеки забезпечують нерозривний зв’язок минулого і сьогодення, одержання повного огляду інформації зі світового простору, сприяють піднесенню інтелектуального рівня народу.

Бажаємо Вам, шановні працівники бібліотек, а також читачам, усім, хто любить і шанує книгу, доброго здоров’я, щасливих відкриттів непрочитаних сторінок і творчих успіхів для блага Української держави.

 

Начальник управління ... Читати далі »

Категория: Привітання | Просмотров: 251 | Добавил: amawa | Дата: 28.09.2016

Пошук
Друзі сайту
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Підсумкові контрольні у 5-8 класах - це ...
Всього відповідей: 108
Категорії розділу
Архів записів
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Copyright MyCorp © 2024